Wil jij ook een leuker leven? Met meer succes, meer balans, meer geld en meer rust in je hoofd.

Stap voor stap op weg naar jouw mooiste leven
Your Roadmap 2023

bONUS

26 VIDEO'S

26 UUR

VEEL BONUS VIDEO'S

PLUS AUDIO PROGRAMMA

LIVE ONLINE SESSIES

Voorwoord door Michael
Voordat ik je alles ga uitleggen over het Your Roadmap programma, wil ik je eerst het volgende vertellen. Misschien heb je mijn boek Master Your Mindset gelezen, of ben je bij de theatervoorstelling Rust In Je Hoofd geweest. Misschien heb je eerder deelgenomen aan een programma, of misschien heb je mij in een podcast gehoord en heb je geen idee wie ik verder ben.

Ik ben Michael Pilarczyk. Samen met mijn vrouw Cindy hebben we in 2015 de Mastermind Academy opgericht om les te geven in al die dingen die je op school nooit leerde, maar die je wel keihard nodig hebt in je leven. Inmiddels hebben we vele duizenden mensen op weg mogen helpen om hun mooiste leven te gaan leven. Je mooiste leven is een manier van leven en hoe jij daar invulling aan wil geven is aan jou.

Om jou op weg te helpen hebben we dit programma ontwikkeld: Your Roadmap. Je wil een gelukkig, gezond en plezierig leven. Je hebt dromen die je wil waarmaken. Je wil meer tijd voor jezelf, meer balans in je leven, je bedrijf succesvoller maken, misschien wil je financiële vrijheid, een liefdevolle relatie, of een droomplek om te wonen, maar je wil vooral vrijheid en onafhankelijkheid. Wat je ook wil, wij gaan je helpen om de weg er naar toe te bewandelen.
Ja, er is van alles aan de hand in de wereld. Voor en achter de schermen. Niet iedereen ziet het. Maar wat er ook gebeurt; wat de situatie ook is, het is aan jou en mij hoe wij ermee omgaan. Is geld straks nog wel iets waard? Wat gebeurt er met onze vrijheid? Vele vragen. Wij denken daar op een realistische manier over na, maar vooral bereiden wij ons voor. Beter voorbereid op een crisis die niet komt, dan niet voorbereid zijn op een crisis die wel komt.

Het is vooral belangrijk dat je niet ten onder gaat in de massa. Dat je helder voor jezelf blijft denken. Dat je je eigen koers blijft varen. Dat jij de regels bepaalt hoe jij je leven wil leven. Wat niemand je ooit kan afnemen is de manier waarop je denkt. En de manier waarop je denkt bepaalt grotendeels de kwaliteit van je bestaan.

Je kan allerlei andere programma's en cursussen volgen, maar het begint echt eerst met jou. Je bedrijf, je relatie, je communicatie, je sociale positie, je financiële vermogen en je geluksgevoel. Alles in je leven wordt beter als jij jezelf verbetert. Als jij leert, groeit en ontdekt waartoe je werkelijk in staat bent.

Mag ik je uitnodigen om dit jaar mee te doen met Your Roadmap, De Weg Naar Jouw Persoonlijke Succes.
"We willen je graag uitnodigen om onderdeel te worden van de healthy, wealthy, happy life community"
Dit programma is voor...
 • leuke, positieve, ondernemende mensen
 • mensen die meer uit zichzelf willen halen
 • mensen die een betere ondernemer willen worden
 • mensen die vrij en onafhankelijk willen leven
 • gamechangers die het verschil willen maken
 • mensen die zich inzetten voor een mooiere wereld
Live online sessies
Dit is een korte video met wat je kan verwachten.
Vanuit onze studio geef ik les, stel ik vragen en voer gesprekken met deelnemers.
Live online sessies
Dit is een korte video met wat je kan verwachten. Vanuit onze studio geef ik les, stel ik vragen en voer gesprekken met deelnemers.
Pilarczyk
- Michael
“Meestal zien mensen alleen het eindresultaat, het succes, maar vergeten ze de weg er naartoe. En die weg was hobbelig met vele tegenslagen. Ik liep vast in mezelf, ik verloor al mijn geld, ik leefde ongezond en voelde me ongelukkig. Dus ik ging op zoek naar mensen die mij wijze levenslessen konden geven, mijn leermeesters. Mensen die vaak hun school niet hadden afgemaakt, maar die zeer succesvol waren geworden op tal van gebieden. De weg was lang en niet altijd makkelijk, maar het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Een leraar in levenskunst, die spreekt uit eigen ervaring. Ik leef mijn mooiste leven en daarom kan ik jou vertellen hoe jij dat ook kan. De waardevolle lessen die ik leerde, plus al mijn eigen ervaringen vertel ik nu door. Van Business tot Buddha.”
 • Wat staat er op je wensenlijst?
 • ​Waar loop je nu tegen aan wat je zsm wil oplossen?
 • Of als je echt durft: Hoe ziet het leven van je dromen eruit?
Denk eens even na wat je zou willen veranderen aan je dagelijks leven.
Stel je eens voor dat je |
Hoe voelt dat?
De weg naar succes
In deze video vertel ik je meer over de inhoud. En ik leg je uit waarom deze cursus je leven echt kan veranderen. Inmiddels hebben meer dan 30.000 mensen dit programma gevolgd. Daar is vast een reden voor ;)
Wat is Your Roadmap
Wat is Your Roadmap
Your Roadmap is een uniek online programma op het gebied van mindset, zelfontwikkeling, mentale gezondheid en persoonlijk succes. Met live masterclasses, Q&A-sessies waarin je vragen kan stellen, coaching gesprekken, werkboeken, video- en audiolessen.

We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: waar loop je nu tegenaan, waarin wil je jezelf verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Deze en andere vragen gaan we met je beantwoorden.

De eerste 100 dagen lang begeleiden wij je met live sessies en wekelijkse e-mails. Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen, maar onder onze begeleiding, is het mogelijk om het programma binnen vier maanden geheel af te ronden. 
Het programma is zeer uitgebreid, met 26 uur live sessies plus 26 opgenomen video's waarin ik les geef. De live sessies gaan via Zoom, zodat wij je kunnen zien en ook gesprekken met je kunnen voeren. Het is dus echt een live interactief programma.

Bij elke les kan je een werkboek downloaden, want je gaat niet alleen kijken, luisteren en lezen, maar je gaat zelf nadenken over vragen en antwoorden. Dat alles zal je zoveel inzichten geven, dat je al snel gaat merken dat je kijk op het leven verandert.

Wellicht ben je een beetje sceptisch en kan je het je niet voorstellen dat het echt zo life-changing is. Duizenden deelnemers die je voorgingen zijn het bewijs. Lees hun reviews op deze pagina.


Wij begeleiden je op weg naar jouw mooiste leven.
Michael Pilarczyk met het boek Think and Grow Rich

Wat is het verschil tussen Your Roadmap en Maximum Potential Live?

Wat is het verschil tussen Your Roadmap en Maximum Potential Live?

Inhoudelijk is er veel hetzelfde. We behandelen grotendeels dezelfde onderwerpen, zoals zelfontwikkeling, mindset, mentale gezondheid, zelfbewustzijn en zakelijk en persoonlijk succes.

Het grote verschil is dat Your Roadmap een online programma is, wat je thuis volgt in je eigen tijd. Ook zijn er live masterclasses online en Q&A-sessies waarin je ons vragen kan stellen. Omdat het online programma uitgebreider is, begeleiden Cindy en ik je 100 dagen en je kan een jaar lang aan alle lessen werken.

Maximum Potential is een LIVE event. Je kan het zien als een festival voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes. Ik sta op het podium, maar ik loop ook door de zaal, ik voer gesprekken met deelnemers en er is muziek, er zijn artiesten en ik zet je aan het denken zoals je nog niet eerder hebt gedaan. 3 Dagen ben je er fysiek bij. Geen afleiding, 3 dagen volledige focus op jezelf. Je voelt de energie, je ontmoet veel leuke, gelijkgestemde mensen, en je moet binnen deze 3 dagen je plan maken. Je moet keuzes maken. No way out! Dit gaat je leven positief veranderen.
Dit ga je leren
 • Persoonlijk leiderschap
  Wij doen persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je zult niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen leefregels. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet, wat je belangrijke persoonlijke waarden zijn en waar je gedachten en gedrag vandaan komen.
 • Overwin beperkende overtuigingen

  We onderzoeken waar je blokkades zitten, je leert beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes. Emoties kunnen je soms in de weg zitten. Je emoties leren begrijpen en ermee kunnen omgaan geeft je veel vrijheid en meer plezier in je dagelijks leven.
 • Goede vragen stellen

  Om goede keuzes te kunnen maken heb je helderheid en overzicht nodig. De meeste onrust, twijfel en onzekerheid, komt voort gebrek aan helderheid in je denken. In beide gevallen zal je goede vragen moeten stellen, want die geven je inzichten, antwoorden, zelfvertrouwen en rust.
 • Meer balans in je leven

  Krijg inzicht in hoe je meer balans creëert in je leven. Leer hoe je je tijd beter kunt indelen, bewuster kan leven en je beter kan omgaan met relaties. Je zal ontdekken hoe je meer voldoening kunt behalen op de belangrijkste gebieden van je leven.
 • Doelen stellen, dromen waarmaken

  Wat je nodig hebt om doelen te behalen en dromen waar te maken, is de juiste strategie. De bewezen 12 stappen strategie stelt je in staat om effectief resultaat te behalen, zowel privé als zakelijk.
 • Gebruik de kracht van je gedachten

  Ontdek hoe je gedachten bijna alle resultaten in je leven beïnvloeden. Leer je denkwijze te begrijpen. Master your mindset. Dan zal je in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes.
 • Zingeving

  Succes in je leven is mooi. Doelen stellen en behalen is top. Veel geld verdienen zal je meer mogelijkheden bieden. Maar buiten dat je gezond en gelukkig wil zijn, wil je ook voldoening en dat wat je doet zinvol is. Door je bewustzijn te verruimen, zal je in staat zijn meer te kunnen genieten.
 • Succesvol ondernemerschap

  Leiderschap, communicatievaardigheden, psychologisch inzicht, en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. Dit programma biedt je de tools om jezelf als ondernemer te verbeteren en je bedrijf verder te laten groeien.
Dit ga je leren
 • Persoonlijk leiderschap
  Wij doen persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je zult niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen leefregels. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet, wat je belangrijke persoonlijke waarden zijn en waar je gedachten en gedrag vandaan komen.
 • Overwin beperkende overtuigingen

  We onderzoeken waar je blokkades zitten, je leert beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je ze kunt doorbreken en kunt omzetten in een mindset voor succes. Emoties kunnen je soms in de weg zitten. Je emoties leren begrijpen en ermee kunnen omgaan geeft je veel vrijheid en meer plezier in je dagelijks leven.
 • Goede vragen stellen

  Om goede keuzes te kunnen maken heb je helderheid en overzicht nodig. De meeste onrust, twijfel en onzekerheid, komt voort gebrek aan helderheid in je denken. In beide gevallen zal je goede vragen moeten stellen, want die geven je inzichten, antwoorden, zelfvertrouwen en rust.
 • Meer balans in je leven

  Krijg inzicht in hoe je meer balans creëert in je leven. Leer hoe je je tijd beter kunt indelen, bewuster kan leven en je beter kan omgaan met relaties. Je zal ontdekken hoe je meer voldoening kunt behalen op de belangrijkste gebieden van je leven.
 • Doelen stellen, dromen waarmaken

  Wat je nodig hebt om doelen te behalen en dromen waar te maken, is de juiste strategie. De bewezen 12 stappen strategie stelt je in staat om effectief resultaat te behalen, zowel privé als zakelijk.
 • Gebruik de kracht van je gedachten

  Ontdek hoe je gedachten bijna alle resultaten in je leven beïnvloeden. Leer je denkwijze te begrijpen. Master your mindset. Dan zal je in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes.
 • Zingeving

  Succes in je leven is mooi. Doelen stellen en behalen is top. Veel geld verdienen zal je meer mogelijkheden bieden. Maar buiten dat je gezond en gelukkig wil zijn, wil je ook voldoening en dat wat je doet zinvol is. Door je bewustzijn te verruimen, zal je in staat zijn meer te kunnen genieten.
 • Succesvol ondernemerschap

  Leiderschap, communicatievaardigheden, psychologisch inzicht, en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. Dit programma biedt je de tools om jezelf als ondernemer te verbeteren en je bedrijf verder te laten groeien.
“Het gaat niet om wat het kost, het gaat om wat het je oplevert."
Dit is wat je van ons krijgt
Het audioprogramma (t.w.v. € 1.000,-)
Het complete Your Roadmap programma (t.w.v. € 4.000,-)
Exclusieve bonus video's (t.w.v. € 1.497,-)
Tot en met 31 december 2023 toegang tot alles lessen, video’s replays & al het bonusmateriaal
Exclusieve toegang tot onze Besloten Online Community
Alle livestreams en video's ook later terugkijken
€ 6.497,-
YOUR ROADMAP 2023
Totale waarde
€ 1.199,-

Wat deelnemers zeggen

Lees de reacties van deelnemers van dit jaar
Bekijk deze video
Overzicht lessen en live sessies
Meld je vandaag aan en ontvang deze bonus
2 Extra Live Masterclass + Q&A sessies
Naast de 2 grote online live events, geven Cindy en ik nog 2 exclusieve Live Masterclasses met Q&A sessies (stel je vragen aan ons). De Q&A sessies duren ongeveer 1,5 uur en je kunt later ook de replay bekijken wanneer je wilt.
Bonus #1
Audioprogramma (download)
Het complete Your Roadmap audioprogramma! De audiofiles van elke les kan je downloaden, zodat je altijd toegang hebt tot de audioversie van dit programma. Makkelijk om af te spelen op je mobiel, op je iPad of computer.
Bonus #2
Workshop Gezonde Leefstijl door Richard De Leth
Richard de Leth is de auteur van 7 bestsellers over een gezonde leefstijl. Wat kun je doen om je energieniveau hoog te houden? Wat kun je doen voor een sterk immuunsysteem? Waar moet je op letten als je gezond wilt leven? Richard vertelt er alles over in deze extra masterclass.
Bonus #3
Masterclass met Dan Peña
Dan Peña is mijn zakelijk mentor. Zonder deze man was ik nooit geworden wie ik nu ben. Mr. Peña was te gast tijdens Maximum Potential Live. Je ontvangt twee bonusvideo’s. Eén waarin ik een aantal vragen uit het publiek stel aan Dan Peña. Plus een extra masterclass over high performance success.
Bonus #4
Gastcollege door Duco Kanij
Duco Kanij is osteopaat en holistisch therapeut. Met zijn methode Kanij heeft hij wereldwijd al vele duizenden mensen geholpen. Duco en ik hebben lesgegeven op hogescholen en de universiteit. Duco zal een speciaal gastcollege geven over de relatie tussen emoties en lichamelijke en geestelijke klachten.
Bonus #6
Workshop met Rajshree Patel
Rajshree Patel is een van de de grootste spirituele teachers van onze tijd. Rajshree was te gast op Maximum Potential Live. Ik deed een Q&A met haar en ze geeft een prachtige mindfulness workshop die je als bonus krijgt.

Bonus #5
Coachinggesprekken
In dit programma doe ik een aantal 1-op-1 coaching gesprekken. Elke deelnemer maakt kans op een 1-op-1 gesprek. Uit ervaring weten wij dat deze gesprekken voor iedereen tot verhelderende inzichten leidt.
Bonus #7
Zie de kansen in de crisis
Zie de kansen in de crisis

We hebben te maken met onzekere economische, financiële en sociale omstandigheden. Het is een onrustige periode. Maar het is aan jou hoe je er mee omgaat. Ik zeg niet dat het altijd makkelijk is, maar ik ben er wel van overtuigd dat er altijd oplossingen en kansen zijn. Om die te zien zal je een sterke persoonlijkheid moeten zijn met een positieve, krachtige mindset. Iemand die voor zichzelf kiest en niet achter de massa aan hobbelt. Iemand die durft te strijden voor vrijheid en rechtvaardigheid. Bereid je voor, kies voor je eigen toekomst en leer kansen te zien in deze minder makkelijke tijden.

Ik spreek uit eigen ervaring en heb zelf al meerdere tegenslagen en moeilijke periodes moeten overwinnen. Dat kan jij ook. Wat je nodig hebt, zijn leiderschapskwaliteiten. Je moet creatief kunnen denken en je niet laten ontmoedigen en afleiden door wat er in de wereld om je heen gebeurt. Wat niemand van je kan afnemen is hoe je denkt en de kwaliteiten waarover je beschikt. Daarom is het zo belangrijk om te blijven leren. Wees een gamechanger, die gelooft in het goede, want alleen samen kunnen wij de wereld mooier maken. Maar een mooiere wereld, begint bij jezelf.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Over Michael Pilarczyk
Michael is als mediaondernemer actief geweest voor allerlei televisie- en radiostations. In 2007 verkocht hij zijn bedrijven en nam hij een sabbatical om zijn grootste droom waar te maken; een aantal jaar zeilen op de Middellandse Zee. Door deze reis leerde hij veel over zelfbewustzijn en meditatie. Vervolgens schreef hij de bestseller Master Your Mindset. 

Tegenwoordig ziet hij zichzelf vooral als leraar in levenskunst. Duizenden mensen komen naar zijn events, de Meditation Moments app wordt door honderdduizenden mensen gebruikt en hij verkocht meer dan 500.000 boeken.

Michael en Cindy zijn in 2015 begonnen met het online programma Your Roadmap. Meer dan 30.000 mensen hebben sindsdien meegedaan. Ervaringen en resultaten van deelnemers kan je lezen in de vele geweldig mooie reviews. Michael en Cindy zijn getrouwd en wonen met hun honden Luis en Mooji op een afgelegen plek in de Middellandse Zee.

Logo van Het Parool
Logo van Happinez
Logo van Psychologie
Logo van NRC
Logo van RTL4
Logo van de Volkskrant
Logo van Radio 538
Logo van Quote
Logo van Het Parool
Logo van Happinez
Logo van Psychologie
Logo van NRC
Logo van RTL4
Logo van de Volkskrant
Logo van Radio 538
Logo van Quote
Wat anderen over zeggen Michael
Michael Pilarczyk omhelst een deelnemer van het event Maximum Potential
“Maak van je leven een Meesterwerk!"
“Het gaat niet om wat het kost, het gaat om wat het je oplevert."
Meld je nu aan en begin direct
Het audioprogramma (t.w.v. € 1.000,-)
Het complete Your Roadmap programma (t.w.v. € 4.000,-)
Exclusieve bonus video's (t.w.v. € 1.497,-)
Tot en met 31 december 2023 toegang tot alles lessen, video’s replays & al het bonusmateriaal
Exclusieve toegang tot onze Besloten Online Community
Alle livestreams en video's ook later terugkijken
€ 6.497,-
YOUR ROADMAP 2023
Totale waarde
€ 1.199,-