Schrijf jij mee?
Wil jij een bijdrage leveren aan mijn nieuwe boek? Vul dan het formulier in en help ons de onderwerpen en inhoud te bepalen die jij graag wil lezen in deze speciale junior edition van Master Your Mindset:
Design Your Own Life.
MICHAEL PILARCZYK SCHRIJFT NIEUW BOEK VOOR JONGEREN
OVER MENTALE GEZONDHEID, MINDSET EN LEVENSVISIE

Om jongeren richting en perspectief te geven voor hun toekomst, schrijft Michael Pilarczyk momenteel zijn nieuwe boek Design Your Own Life, Kies voor je eigen toekomst. Een praktisch handboek voor middelbare scholieren en studenten. Het wordt een speciale jongerenversie van Master Your Mindset, over het verbeteren van je mentale gezondheid, het ontwikkelen van een krachtige, positieve mindset en invulling geven aan jouw mooiste en meest ideale leven.

Michael: “In de afgelopen twee jaar ontving ik steeds meer reacties en vragen van jonge lezers vanaf 15 jaar. Dat zette mij aan het denken en daardoor heb ik besloten een nieuwe versie te schrijven van mijn boek Master your Mindset, voor lezers tussen 16 en 29 jaar. Een boek dat je op weg kan helpen als je nog aan het begin van je leven staat. Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen ik 18 jaar was.”

Pilarczyk roept jongeren op om input te geven voor de inhoud van zijn nieuwe boek. Waar zit je mee? Waarmee kan ik je helpen? Waar zou je meer over willen weten? Iedereen tussen 16 en 29 jaar mag input leveren via het formulier op deze pagina. Wanneer het nieuwe boek in het najaar verschijnt, zullen 500 jongeren die hebben gereageerd worden beloond met een gratis exemplaar van Design Your Own Life.

Het boek zal praktische tips en oefeningen bevatten om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het omgaan met stress en het stellen van doelen. Het is een geweldige manier om jonge mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een zinvol en succesvol leven te leiden.

Design Your Own Life wordt 1 december 2023 verwacht.

Over Michael
Michael Pilarczyk is spreker en auteur over bewustzijn, persoonlijk succes, mindset en mentale gezondheid. Hij bereikte inmiddels meer dan 250.000 lezers en 100.000 luisteraars met zijn boek Master your Mindset, leef je mooiste leven. Deze bestseller staat ruim drie jaar genoteerd in de Bestseller60 van CPNB en is bekroond met een Gouden Boek.
Voor meer informatie
contact@michaelpilarczyk.nl