Geef meer betekenis aan wie je bent en leef een zinvol leven

De Ultieme Online Experience
BEN JIJ KLAAR OM JE MOOISTE LEVEN TE CREËREN?
50 uur
exclusieve video's
online
programma 2022
Je wilt een gelukkig, gezond en plezierig leven. Je hebt dromen die je wilt waarmaken. Je wilt meer tijd voor jezelf, meer balans in je leven, je bedrijf succesvoller maken, je droomhuis, of misschien financiële vrijheid.
Toch is er vaak iets wat je tegenhoudt.

Vrijwel altijd zijn dat belemmerende overtuigingen en emoties, negatieve gedachten, onzekerheid, stress en gedoe. Dit soort dingen kunnen je onrustig maken. Je raakt vermoeid, geirriteerd of zelf boos. Je ziet je dromen vervagen, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Hoe dan?

De vragen stapelen zich op en de antwoorden blijven zoek. Door de chaos in je hoofd verlies je de controle over je leven. En of je nu dertig bent of vijftig, ondernemer, student, miljonair, leraar, techneut, schilder, zorgmedewerker, of advocaat, van tijd tot tijd hebben we hier allemaal wel eens last van. Heb jij ook af en toe het gevoel dat je gewoon niet meer weet wat je moet doen?

Hoe zou het zijn als je echt zou kunnen leven zoals jij dat wilt?

Jij bent de ontwerper van je bestaan. Ook al hebben we op dit moment te maken met uitzonderlijke omstandigheden. Het is aan jou hoe je er mee omgaat. Daarvoor zul je een sterke persoonlijkheid moeten zijn. Iemand die zich niet snel laat ontmoedigen en afleiden door wat er in de wereld om je heen gebeurt.


En dat is precies wat we doen tijdens Your Roadmap.

Een levensveranderend programma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals duizenden mensen al hebben ervaren. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet, wat je belangrijke persoonlijke waarden zijn en waar je gedachten en gedrag vandaan komen. Je zult ontdekken hoe je meer voldoening kunt behalen op de belangrijkste gebieden van je leven.


Ik zal je leren hoe je meer vanuit je innerlijke kracht kunt leven.

Dit krijg je er allemaal bij
Extra online LIVE events
Meer dan een online programma. Dit is de ultieme online experience, met live events zoals een echte live show. Natuurlijk kun je alle livestreams later ook terugkijken.
€ 5.676,- bonus materiaal
Deze enorme waarde krijg je erbij als bonus. Naast alle video lessen een audioprogramma en gastcolleges van Duco Kanij, Rajshree Patel, Richard de Leth en Dan Peña.
3 exclusieve LIVE Q&A sessies
We doen 3 exclusieve Live Q&A sessies waarin je ons vragen kan stellen. Dit doen we op een interactieve manier, waarbij je direct contact hebt met ons.
Maak kennis met je trainers
Het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn. Ik spreek uit eigen ervaring. Ook ik heb veel gedoe gehad, zowel zakelijk als privé. Ik liep vast in mezelf, ik verloor al mijn geld, ik leefde ongezond en ik was ongelukkig. Ik ontmoette echter coaches die mij inzichten gaven en mij op weg hielpen; mentaal, spiritueel, zakelijk en financieel.

Op mijn negenentwintigste slaagde ik erin een miljoenenbedrijf op te bouwen en te verkopen. Ik schreef drie bestsellers en richtte samen met Cindy de Meditation Moments app op, met nu wereldwijd 600.000 gebruikers.

Cindy en ik hebben al vele duizenden mensen op weg mogen helpen naar hun mooiste leven.

— Michael & Cindy
GEPUBLICEERD IN
Wat anderen over Michael zeggen
Wat ga je leren
Door mee te doen met dit programma zul je antwoorden vinden op enkele van de grootste levensvragen, over persoonlijk en zakelijk succes, gelukkig zijn, waardevolle relaties, gezonder leven en nog veel meer.
 • Leven vanuit je eigen kracht
  Wij doen persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je zult niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen leefregels. Dat is persoonlijk leiderschap.
 • Overwin je beperkende overtuigingen

  Iets houdt je tegen, maar wat? We onderzoeken waar je blokkades zitten, je leert beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je ze kunt doorbreken en kunt omzetten in een mindset voor succes.
 • Omgaan met emoties

  Emoties kunnen je soms in de weg zitten. Je emoties leren begrijpen en ermee kunnen omgaan geeft je veel vrijheid en meer plezier in je dagelijks leven.
 • Meer balans in je leven

  Krijg inzicht in hoe je meer balans creëert in je leven. Leer hoe je je tijd beter kunt indelen, bewuster kunt leven en je beter kan omgaan met relaties.
 • Rust in je hoofd

  Hoe krijg je meer rust in je hoofd in deze onrustige wereld? Wij weten dat meditatie en mindfulness belangrijk zijn voor iedereen. Niet alleen om je gemoedsrust te geven, maar ook helderheid, focus en een groter gevoel van levensgeluk.
 • Waar je het allemaal voor doet

  Is er iets in je dat zegt dat er meer is. Ontdek je diepste verlangens en verbind jezelf met wie je vanbinnen bent als persoon. Dit programma zal je helpen een duidelijke richting te bepalen voor je leven.
 • Ontdek de kracht van je gedachten

  Ontdek hoe je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloeden. Leer hoe je helderheid kunt krijgen door doelgerichte vragen te stellen. Op deze manier zul je in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes.
 • Actie ondernemen

  Zonder actie geen resultaat. Er verandert niets als jij niet in actie komt. Je hebt misschien ideeën en dromen, maar hoe zet je die om in realiteit? Na dit programma ben in staat om effectieve actie te ondernemen en blijvende verandering te realiseren. Doen is het wondermiddel!
 • Succesvol ondernemerschap

  Leiderschap, psychologisch inzicht, communicatie-vaardigheden en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. YOUR ROADMAP biedt je de strategie om uit te vinden wat voor type ondernemer je wilt zijn en hoe je daarmee een bedrijf succesvol kan maken.
Programma inhoud
Your Roadmap is een uniek online programma op het gebied van zelfontwikkeling, mindset, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. Met live masterclasses, live Q&A-sessies waarin je ons vragen kan stellen, coaching gesprekken, video- en audiolessen en werkboeken.

We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: waar loop je nu tegenaan, waarin wil je jezelf verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Deze en andere vragen gaan we met je beantwoorden.

We begeleiden je op weg naar jouw mooiste leven.

Wat deelnemers zeggen over het programma
Meld je vandaag aan en ontvang deze bonus:
3 Exclusieve live Q&A sessies
Cindy en ik doen 3 exclusieve Live Q&A sessies waarin je alle vragen kunt stellen die gerelateerd zijn aan het programma. Deze Q&A sessies duren ongeveer 2 uur en je kunt later ook de replay bekijken wanneer je wilt.
Bonus #1
T.W.V. € 3.000
Toegang audiolessen (onbeperkt)
Een compleet audioprogramma! De audiofiles van elke les kan je downloaden, zodat je altijd toegang hebt tot de audioversie van dit programma. Makkelijk om af te spelen op je mobiel, op je iPad of computer.
Bonus #2
T.W.V. € 1.000
Workshop Gezonde leefstijl door Richard De Leth
Richard de Leth is de auteur van 7 bestsellers over een gezonde leefstijl. Wat kun je doen om je energieniveau hoog te houden? Wat kun je doen voor een sterk immuunsysteem? Waar moet je op letten als je gezond wilt leven? Richard vertelt er alles over in deze extra masterclass.
Bonus #3
T.W.V. € 149
Maximum Potential Masterclass Met Dan Peña & Q&A
Dan Peña is mijn zakelijk mentor. Zonder deze man was ik nooit geworden wie ik nu ben. Mr. Peña was te gast tijdens Maximum Potential Live. Je ontvangt twee bonusvideo’s. Eén waarin ik een aantal vragen uit het publiek stel aan Dan Peña. Plus een extra masterclass over high performance success.
Bonus #4
T.W.V. € 1.000
Gastcollege Duco Kanij
Duco Kanij is osteopaat en holistisch therapeut. Met zijn methode Kanij heeft hij wereldwijd al vele duizenden mensen geholpen. Duco en ik hebben lesgegeven op hogescholen en de universiteit. Duco zal een speciaal gastcollege geven over de relatie tussen emoties en lichamelijke en geestelijke klachten.
Bonus #6
Maximum Potential Workshop + Q&A Met Rajshree Patel
Ik beschouw Rajshree als de grootste spirituele leraar van onze tijd. Rajshree Patel was te gast op Maximum Potential Live. Ik deed een Q&A met haar en ze geeft een prachtige mindfulness workshop die je als bonus krijgt.

Bonus #5
T.W.V. € 299
Coachinggesprekken
In dit programma deel ik enkele van mijn beste 1-op-1 coaching gesprekken die ik had met enkele deelnemers.

Bonus #7
Exclusieve Theatervoorstelling
(Online Theater)
Vanuit onze eigen home theater, een nieuwe voorstelling. En jij bent er live bij! Datum wordt nog bekend gemaakt.

Bonus #8
Twijfel je nog? Doe mee zonder risico!
Uit onderzoek blijkt dat twijfelaars meestal te laat of verkeerd kiezen. Dat zou jammer zijn, want je kan meedoen met dit programma zonder risico. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je bereikt achteraf niet het gewenste resultaat, dan kun je je geld terugvragen.
Het complete Your Roadmap programma (t.w.v. € 4.000,-)
8 X Speciale bonus (t.w.v. € 5.676,-)
Geld terug garantie. Als je het complete programma heb doorlopen, alle opdrachten hebt gemaakt en niet je gewenste resultaat behaalt
Tot en met 31 december 2022 toegang tot alles lessen, video’s replays en al het bonusmateriaal
Exclusieve toegang tot onze Besloten Online Community
Alle livestreams en video's ook later terugkijken
Dit is wat je van ons krijgt
Totale waarde
nu voor
€ 9.676,-
Deze aanbieding is een unieke kans om mee te doen!
€ 1.099,-
€ 1.499,

Reviews van eerdere deelnemers

Veelgestelde vragen

Opportunities don't happen. You create them."
Dit is wat je van ons krijgt
8 X Speciale bonus (t.w.v. € 5.676,-)
Het complete Your Roadmap programma (t.w.v. € 4.000,-)
Geld terug garantie. Als je het complete programma heb doorlopen, alle opdrachten hebt gemaakt en niet je gewenste resultaat behaalt
Tot en met 31 december 2022 toegang tot alles lessen, video’s replays en al het bonusmateriaal
Exclusieve toegang tot onze Besloten Online Community
Alle livestreams en video's ook later terugkijken
€ 9.676,-
Deze aanbieding is een unieke kans om mee te doen!
€ 1.499,
Totale waarde
nu voor
€ 1.099,-