EEN GOED BEGIN - 2023 Live Nieuwjaars Party

Het online nieuwjaar event dat je op de juiste koers zet voor 2023

Doe mee met Michael & Cindy - Deelname is geheel GRATIS
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De wereld is stopgezet en ons normale leven is ernstig verstoord. Je bent moe van het eindeloze slechte nieuws – en je hebt geen idee wie je kan vertrouwen en naar wie je zou moeten luisteren.
Ben je moe van alle onzekerheid en ben je op zoek naar hoop en uitzicht?
Veel van de plannen die je had gemaakt konden mogelijk niet doorgaan en je hebt misschien zelfs alle hoop in een goede toekomst verloren. Je bent niet de enige. We weten niet waar het heen gaat en vragen ons daarom af: “Waar doe je het voor?”
Heb je het gevoel dat er geen licht meer is aan het eind van de tunnel?
Crisis betekent zowel een risico als een kans. Het is aan jou welke je kiest. Je voelt je verloren zonder roadmap. Je bent op zoek naar een oplossing en daarvoor heb je iemand nodig die je richting geeft.
Is je bedrijf in een doodlopende straat terechtgekomen?
Is dit herkenbaar voor je?
Hoe kijk jij naar 2023?

Het is tijd om weer in beweging te komen. Ondanks deze bizarre tijd, zullen we met de situatie moeten omgaan.

Wat er ook gebeurt, één ding kan niemand je afnemen en dat is het geloof in jezelf. 'Het geloof in je eigen kracht.'


Zoals altijd willen Cindy en ik je helpen op je weg naar je mooiste leven. Daarom bieden we je het gratis online event “Een Goed Begin” aan, waarin we terugblikken op 2022. Wat kunnen we leren van afgelopen jaar?

Wat je krijgt
Meditatie visualisatie waarin ik je meeneem
4 uur live masterclass met Michael en Cindy
PDF werkboek met vragen en tips
Facebook en Telegramgroep met gelijkgestemde
Kans op geweldige prijzen!

Natuurlijk kijken we ook vooruit naar 2023. We kijken naar de kansen, wat zijn de mogelijkheden en wat ga jij doen? Misschien moeten we onze plannen herzien, of misschien een nieuwe strategie bepalen, maar één ding is zeker: we zullen niet zomaar opgeven.

Ben jij klaar voor een goed begin? Zet in je agenda:
.

Vrijdag 7 januari

20:00 - 22:00 uur

Zaterdag 8 januari

20:00 - 22:00 uur

.
Maak kennis met je trainers

Het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn. Ook ik heb veel gedoe gehad, zowel zakelijk als privé. Ik liep vast in mezelf, ik verloor al mijn geld, ik leefde ongezond en ik was ongelukkig. Maar gelukkig ontmoette ik coaches die mij inzichten gaven en mij op weg hielpen; mentaal, spiritueel, zakelijk en financieel.


Op mijn 29ste slaagde ik erin een miljoenen bedrijf op te bouwen en te verkopen. Ik schreef drie bestsellers (360.000 boeken verkocht) en richtte samen met Cindy de Meditation Moments app op, met nu wereldwijd 600.000 gebruikers.


Cindy en ik hebben al vele duizenden mensen op weg mogen helpen naar hun mooiste leven. We geven het goede voorbeeld, want zelf leven wij al enkele jaren ons mooiste leven op een zonnig Spaans eiland.


— Michael & Cindy
GEPUBLICEERD IN
Maak kans op fantastische prijzen
Omdat we je willen helpen een succesvol en gelukkig 2022 te ontwerpen voor jezelf, bieden we iedereen de kans op deze fantastische prijzen:
10x Your Roadmap Programma 2023
Na een turbulent jaar, is het tijd om vooruit te kijken. In januari beginnen we met het life-changing online programma. We geven 10 keer een gratis deelname weg!
10x Meditation Moments Premium Jaarabonnement
Geniet een jaar lang van 100+ meditaties, muziek en luisterboeken in de app. Inclusief mijn nieuwe luisterboek Je Bent Zoals Je Denkt.
10x boekenpakket
Een boekenpakket met 6 boeken!
  • Master Your Mindset
  • Think and Grow Rich
  • Je Bent Zoals Je Denkt
  • De Rijkste Man van Babylon
  • Het Geheim van Levenskracht
  • Dansen In De Hemel
Wat anderen over Michael zeggen
Doe mee met dit tweedaage LIVE event
En begin het nieuwe jaar met positieve energie en praktische adviezen
Na aanmelding ontvang je 21 vragen om 2022 te reflecteren
Master Your Mindset is met meer dan 200.000 duizend lezers een van de meest verkochte boeken in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Wij hebben al meer dan 200.000 mensen mogen helpen met online programma’s, live events, boeken, onze Podcast en de Meditation Moments app.